Yaşam

“Türkiye’de 3 ay sonra küçülüyorum” dediği için eleştirilen Şevval Şahin: Ülke sevgimi sorgulayamazsınız.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ve zamanının çoğunu yurt dışında tatilde geçiren 2018 Türkiye Hoşu Şevval Şahin, tereddüt edince sessizliğini bozdu.

“SÖZLEŞME TÜRKİYE’DE 3 AYDAN FAZLA KALIRSANIZ KENDİMİ HİSSEDİYORUM”

Programda Türkiye’de uzun süre kalamayacağını belirten Şevval Şahin, “Türkiye’de 3 aydan fazla kalınca kasılmalar oluyor. İstanbul’da kendimi hep turist gibi hissediyorum. Kendimi bu ülkeye ait hissediyorum.” Şahin’in sözleri kısa sürede sosyal medya gündemine otururken beraberinde yansımalar da geldi.

“GEREKSİZ BİR LİNÇ YAPILDI”

Gelen tepkilerin ardından Instagram hesabından paylaşım yapan Şevval Şahin, sözlerini şu sözlerle netleştirdi: “Aslında bu hiçbir zaman gündem değilken ve olmaması da gerekirken, özellikle ülkemiz için gücümüzü daha değerli işler için harcamak zorundayız. ve kıymetli şeyler son zamanlarda maalesef bu açıklamayı yapmak beni üzüyor.Yine yıllar önce çekilmiş bir içerikten bahsetmek istediklerimin tam tersini yansıtmak isteyen bazı kişiler. dergi Her zaman olduğu gibi bu haberlerinden dolayı bana gereksiz bir linç yapılıyor. Evet Türkiye’de büyümediğim için tek bir yere bağlı değilim, 19 yaşında Türkiye’ye aşık oldum ve buraya taşındım. Tam olarak söylemek istediğim şey; Buranın değil, o yerin kültürüne, bakış açısına ve toplumuna daha çok alıştım.”

“ÜLKEM İÇİN SEVGİMİ SORGULAMAZSINIZ”

“Tabii ki bunlarla büyümenin verdiği hisle kendimi daha da yakın hissediyorum. Seyahatlerimde oldukça uzun süre farklı kültürlerde kaldım ve her yere çabuk uyum sağlayabilen, kendini beğenmiş bir insanım.” Alışkanlığımdan dolayı kendimi tek bir ülkeye ait hissediyorum ama bu doğal olarak Türkiye olduğum anlamına gelmiyor.” Ülkemi sevmiyorum. Burada olduğum için mutlu değilim. Burası benim vatanım. Burası benim vatanım. Ülkemi sevgi ve şevkle en uygun şekilde temsil etmek isteyen 19 yaşındaki kızımı yad ediyorum. Herkes benim hakkımda konuşsun, istediğini söyleyebilir ama benim ülkeme olan ilgimi ve sevgimi sorgulayamazsınız.” Bu hassas bir konu. Çünkü hepimiz bu konulardan bıktık, daha güzel şeylerden konuşalım.”

haber-dinar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu