Haber

Başkan Ceritoğlu Şengel: “Dönüyorum ama kalbim ve aklım Malatya’da”

Üç gündür Malatya’da bulunan ve meslektaşlarıyla birlikte depremzedelere destek için çalışan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Şengel; “Bugün itibariyle Malatya’dan ayrılacağım. Arkadaşlarımız burada sistemi kuracak ve buradaki arkadaşlarımıza bırakacak. Aynı zamanda buradaki teşkilat üzerinden sistemin işlemesi için çaba sarf edecekler” dedi.

DEPREM MAĞDURLARI İÇİN MERKEZ KURDUK

Lider Ceritoğlu Şengel, depremden etkilenen vatandaşların şehri terk etmeye başlamasına bağlı olarak bu süreçte ihtiyaçların değişeceğini belirterek; “Bugün Efes Selçuk’a gelen depremzedeler için koordinasyon merkezi kurduk. Aynı zamanda onların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Efes Selçuk’a gelen depremzedelere hem aşevimizle hem de sosyal hizmetler müdürlüğümüzle destek olacağız.”

EFES SELÇUK HALKI DAYANIŞMANIN BAŞINDA

Lider Ceritoğlu Şengel, depremden etkilenen vatandaşlarla iletişim halinde olmaya devam edeceklerinin altını çizerek; “Burada dayanışma ruhuyla birlikte her şeyin üstesinden birlikte gelebileceğimizi gösterdik. Bu dayanışmanın en ön saflarında Efes Selçuklular yer almaktadır. Efes Selçuk’un kalbi afet bölgesinde atmaya devam edecek. Yeni ihtiyaçların gereksinimlerini karşılamak için çalışmaya devam edeceğiz. Allah, şu anda edindiğimiz tecrübeyi uygulamamız gereken bir an yaşatmasın. Bugün iki tekerlekli sandalyemizi hastalarımıza teslim ettik. Tüm bunların verdiği huzurla Efes Selçuk’a dönerken aklım burada. Buradaki temaslarımız ve dostluklarımız çerçevesinde, sadece bu dönem için değil, uzun vadeli bir yardım ihtiyacının karşılanması için çaba göstereceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu